_ Meny vecka 25 | Restaurang Break

Meny vecka 25

På Break strävar vi alltid efter att säsongens råvaror av högsta kvalité, i ett nära samarbete med noga utvalda leverantörer.

Veckans gröna

Fråga Er servitris vad som erbjuds 145:-

A la carte

Pankopanerad skinkschnitzel – Potatis – Ärtor – Bacon – Skysås 195: –

 


Veckans sallad

Fråga Er servitris vad som erbjuds 155:-


Veckans meny

Måndag

Dagens fångst – Gulbetor – Skirat smör – Friterad ostronskivling – Hasselnötter 165:-
Pytt Bellman – Krämig äggula – Rödbetor – Stek lök - Persilja 145:-

Tisdag

Fisk och skaldjurssoppa – Räkor – Musslor – Aioli 165:-
Mowitz kyckling – Tagliatelle – Ädelostsås – Sotade tomater - Spenat 145:-

Onsdag

Dagens fångst – Ramslökskrokett – Skaldjurssås – Friterad palsternacka 165:-
Italienska köttbullar – Tomatsås – Basilika – Potatispuré smaksatt med parmesan 145:-

Torsdag

Dagens fångst – Grillad citron – Syrad grädde - Brynt smör – Färsk potatis 145:-
Kalvrostbiff – Ljummen potatissallad – Sticklök – Kapris – Dijonsenap 145:-

Fredag

Stängt
Trevlig helg


Något sött till kaffet

Variant på rabarberpaj - Vaniljkräm - Crunch

Meny vecka 25

Publicerad i Veckans Meny