_ Meny vecka 43 | Restaurang Break

Meny vecka 43

På Break strävar vi alltid efter att säsongens råvaror av högsta kvalité, i ett nära samarbete med noga utvalda leverantörer.

Veckans gröna

Bakad blomkål – Rostade hasselnötter – Grönkål – Friterad haloumi 159:-

A la carte

Pankopanerad skinkschnitzel – Potatis – Ärtor – Bacon – Skysås 199:-

 


Veckans sallad

Marinerad BIff - Haricots verts - Dragonkräm - Picklad lök 159:-


Veckans meny

Måndag

Dagens fångst – Betor – Sidfläsk – Potatispuré 169:-
Urbenat kycklinglår – Risotto – Kantareller – Citronsky 159:-

Tisdag

Bouillabaisse – Rouille – Saffran – Dillfrästa rotfrukter 169:-
Stekt fläsk – Raggmunk eller löksås – Lingon 149:-

Onsdag

Dagens fångst – Blomkål – Chorizo – Kräftsås 169:-
Bakat Högrev – Bondbönor – Potatis & Selleripuré – Timjanssky 159:-

Torsdag

Havets Wallenbergare – Sockerärtor – Hummersås - Potatis 169:-
Kalkonschnitzel – Rostade rotfrukter – Ört & Vitlökskräm – Kycklingsky 179:-

Fredag

Dagens fångst – Rostade hasselnötter – Pepparrot – Rädisor – Brynt smör 189:-
Biff Rydberg – Lök – Permité potatis – Bakad äggula – Senapskräm 209:-


Något sött till kaffet

Chokladtryffel 25:-

Meny vecka 43

Publicerad i Veckans Meny