_ Meny vecka 46 | Restaurang Break

Meny vecka 46

På Break strävar vi alltid efter att säsongens råvaror av högsta kvalité, i ett nära samarbete med noga utvalda leverantörer.

Veckans gröna

Svampcannelloni - Parmesan - Brynt smör 159:-

A la carte

Pankopanerad skinkschnitzel – Potatis – Ärtor – Bacon – Skysås 199:-

 


Veckans sallad

Marinerad Biff - Mixsallad - Haricots verts - Örtemulsion 159:-


Veckans meny

Måndag

Grillad Laxrygg – Syrad gurka – Citronsås – Kokt potatis 179:-
Grillad Laxrygg – Syrad gurka – Citronsås – Kokt potatis 179:-

Tisdag

Fiskgryta – Räkor – Blåmusslor – Dillslungade rotfrukter – Potatis 169:-
Viltfärsbiffar – Gelé – Gräddsås – Potatispuré 169:-

Onsdag

Dagens fångst – Grönärtskräm smaksatt med mynta – Hasselnötter – Brynt smör – Kokt potatis 169:-
Kycklinglår – Tryffel - Rostad romanesco – Risotto 159:-

Torsdag

Dagens fångst – Sauterad spenat – Frästa bönor – Lökvinigrett – Krondillsemulsion 169:-
Biff Rydberg – Äggula – Lök - Permité potatis 189:-

Fredag

Dagens fångst – Pepparrot – Rädisor – Brynt smör – Dillslungad potatis 179:-
Grillad Flankstek – Tomat & örtsallad – Bearnaisesås – Rostad potatis 199:-


Något sött till kaffet

Chokladtryffel 25:-

Meny vecka 46

Publicerad i Veckans Meny