_ Meny vecka 5 | Restaurang Break

Meny vecka 5

På Break strävar vi alltid efter att säsongens råvaror av högsta kvalité, i ett nära samarbete med noga utvalda leverantörer.

Veckans gröna

Cannelloni | Zucchini | Aubergine | Paprika | Ricotta | Tomatsås 145:-

A la carte på Break

Pankopanerad skinkschnitzel | Stekt potatis | Ärtor | Bacon | Sky  195: –

 


Veckans soppa

Skaldjurssoppa | Salladslök | Bulgur crunch | Dillmajonnäs 145:-


Veckans meny

Måndag

Dagens fångst | Curry | Salladslök | Tomater | Chili | Ostronskivling | Kokt potatis 165:-
Stekt ankbröst | Grönkålschips | Rostad solrosfrön | Rostad pumpa | stek lök | Svartpeppar och tryffelemulsion | Sesamsky 175:-

Tisdag

Dagens fångst | Stekt zucchini | Serranoskinka | Basilika | Cocktailtomater | Sparris | Rostad paprika kräm | Potatis 165:-
Pulled pork | steam buns | Kina kål | Koriander | Picklad rödlök | Kimchiemulsion | Friterade nudlar 145:-

Onsdag

Dagens fångst | Ägg | Stekt spenat | Handskalade räkor | Vitvinssås | Kokt potatis 165:-
Turkiska biffar | Yoghurt | | Syrad gurka | Persilja | Paprikasås | Vitlöksrostad potatis 155:-

Torsdag

Dagens fångst | Baconcrisp | Stekt aubergine | Kokt sparris | Smörsås | Potatis 165:-
Bakad oxkind | Senapskräm | Rostad blomkål | Friterad svartrot | Picklade morötter | Skysås 165:-

Fredag

Dagens fångst | Friterad ostronskivling | Räkor | Brynt sojasmör | Potatispuré 175:-
Stekt kalv | Broccoli | Rostad stek lök | Aioli | Rödvinssky smaksatt med soltorkade tomater | Parmesanbakad Potatis 185:-


Dagens dessert

Passionsfrukts pannacotta | Bär 55:-

Meny vecka 5

Publicerad i Veckans Meny