_ Meny vecka 6 | Restaurang Break

Meny vecka 6

På Break strävar vi alltid efter att säsongens råvaror av högsta kvalité, i ett nära samarbete med noga utvalda leverantörer.

Veckans gröna

Rostad sötpotatis | Stekt mangold | Rostade valnötter | Chevrekrutonger | Friterad grönkål | Sötpotatis aioli 135:-

A la carte på Break

Pankopanerad skinkschnitzel | Stekt potatis | Ärter | Bacon | Sky 195:-

 


Veckans soppa

Oxsvansconsume | Sotad lök | Edamerbönor | Pepparrotskräm 135:-


Veckans meny

Måndag

Dagens fångst | Bleksellericrudite | Gröna ärter | Rom | Chablisås | Kokt potatis 165:-
Vitlöksbakad fläskkarré | Spetskål | Örtemulsion | Rostade rotfrukter 155:-

Tisdag

Dagens fångst | Zucchini | Fänkål | Paprikachorizo | Smörsås | Kokt potatis 165:-
Stekt sidfläsk | Raggmunk eller löksås | Lingon 145:-

Onsdag

Dagens fångst | Räkor | Stekt fänkål | Citronemulsion | Friterad potatissvarv 165:-
Biff Lindström | Sockerärter | Saltgurka | Potatis 155:-

Torsdag

Dagens fångst | Stekt aubergine| Friterad rotselleri | Potatispuré 165:-
Örtbakad Mowitz Kyckling | Stekt grönkål | Sotad tomat | Rostad lök emulsion | Stekt potatis 155:-

Fredag

Dagens fångs | Blåmusslor | Spenat | Räkor | Gräslökskräm | Kokt potatis 175:-
Ryggbiff från Dalsjöfors | Friterad svartrot | Stekt svamp | Bakad stek lök | Skysås 195:-


Något sött till kaffet

Passionsfrukts pannacotta | Bär 55:-

Meny vecka 6

Publicerad i Veckans Meny