_ Meny vecka 7 | Restaurang Break

Meny vecka 7

På Break strävar vi alltid efter att säsongens råvaror av högsta kvalité, i ett nära samarbete med noga utvalda leverantörer.

Veckans gröna

Rostad sötpotatis | Stekt mangold | Rostade valnötter | Chevrekrutonger | Friterad grönkål | Sötpotatis aioli 135:-

A la carte på Break

Pankopanerad skinkschnitzel | Stekt potatis | Ärtor | Bacon | Skysås 195:-

 


Veckans soppa

Oxsvansconsume | Sotad lök | Edamerbönor | Pepparrotskräm 135:-


Veckans meny

Måndag

Dagens fångst | Rostade betor | Pepparrotskräm | Riven pepparrot | Skirat smör Handskalade räkor 165:-
Kycklingfilé | Salvia | Serranoskinka | Parmesan | Örtsallad | Risotto 155:-

Tisdag

Dagens fångst | Grönkål | Stekt sidfläsk | Picklad rödlök | Smörsås | Kokt potatis 165:-
Bakad sidfläsk | Stekt sötpotatis | Sotad kål | Äpplen | Äppelsky | Palsternackspuré 155:-

Onsdag

Havets Wallenbergare | Gröna ärtor | Fänkålscrudité | Handskalade räkor | Citronkräm | Kokt potatis 165:-
Boeuf Bourguignon | Bacon | Champinjoner | Stek lök | Morötter | Potatispuré 165:-

Torsdag

Dagens fångst | Kräftstjärtar | Romanesco | Sprucken rödvinssky | Variation på blomkål 165:-
Viltfärsbiffar | Svarta vinbär | Sotade tomater | Rostad persiljerot | Palsternacks chips | Svampsås | 165:-

Fredag

Dagens fångst | Ljummen skagenröra | Grönkål | kallpressad rapsolja | Kokt potatis 175:-
Grillad entrecote | Smörslungade Haricot verts | Sotade cocktailtomater | Timjanssky | Potatisgratäng 195:-


Något sött till kaffet

Passionsfrukts pannacotta | Bär 55:-

Meny vecka 7

Publicerad i Veckans Meny