_ Meny vecka 8 | Restaurang Break

Veckans meny

På Break strävar vi alltid efter att säsongens råvaror av högsta kvalité, i ett nära samarbete med noga utvalda leverantörer.

Veckans gröna

Variation på squash | Ruccola | Fetaost | Salsa verde | Enoki svamp 135:-

A la carte på Break

Pankopanerad skinkschnitzel | Stekt Potatis | Ärtor | Bacon | Skysås 195:-

 


Veckans soppa

Tomatsoppa | Kycklingrulad | Pesto | Parmesan chips 135:-


Veckans meny

Måndag

Dagens fångst | Morotspuré | Rostade rödbetor | Grönkål | Räkor | Skirat smör | Kokt potatis. 165:-
Stekt ankbröst | Rostad palsternacka | Palsternacks chips | Grönpepparsås | Stekt pumpa 175:-

Tisdag

Fiskgryta | Saffran | Morötter | Fänkål | Blåmusslor | Aioli | Örtkrutonger 165:-
Stekt fläsk | Raggmunk eller löksås | Lingon 145:-

Onsdag

Dagens fångs | Citronbakad purjolök | Sikrom | Dillolja |Torkad Svartkål | Vitvinssås | Kokt potatis 165:-
Italienska köttbullar | Basilika | Stekt zucchini |Tomatsås | Potatispuré smaksatt med parmesan 155:-

Torsdag

Dagens fångst | Stekt Romanesco | morots brunoise | Friterad julienne |Kräftsås | Dillkokt potatis 165:-
Chilibakad högrev | Rostad majs | Tortillachips | Syrad spetskål | Sriracha majonnäs | Kokt potatis 165:-

Fredag

Dagens fångst | Dill och smörbakad morot | Sparris potatis | Hollandaisesås | Stekt sidfläsk 175:-
Grillad flankstek | Rostade hasselnötter | Tryffelmajonnäs | Stekt ostronskivling | Permite potatis | Rödvinssky smaksatt med anklever 185:-


Något sött till kaffet

Cheesecake | Mandel crunch 55:-

Meny vecka 8

Publicerad i Veckans Meny