CATERING MED GULDKANT

Företagsevent, födelsedagsfest, bröllop eller grillkväll. Oavsett tillställning erbjuder vi både avhämtning och helhetslösningar med porslin, dukning, buffé, egen kock, serveringspersonal och disk. Med utgångspunkt från dina önskemål tar vi fram ett förslag – alltid med ambitionen att överträffa dina förväntningar.

Fyll i formuläret nedan med den information du har om ditt evenemang i nuläget. Fullständig information är inget måste. Efter dina önskemål tar vi fram ett förslag.

VÅR OCH SOMMARBUFFÉ

SOJARIMMAD LAX – RAMSLÖKSEMULSION

ROSASTEKT FLANKSTEK – FRITERAD LÖK – DRAGONEMULSION

NYPOTATISSALLAD – VÅRLÖK – CITRONETTE – RÄDISA

ROMANSALLAD – SPARRIS – GRILLAD MOROT – VINIGRETT

BAKAD CHOKLADTRYFFEL – NUTELLAKRÄM – ROSTAD VIT CHOKLAD

209 :- INKL. DESSERT

STREET FOOD MARKET

AMERIKANSKA BORDET

 Minihamburgare 50g – Brioche– Tryffelmajonnäs – Karamelliserad lök

Flankstek – Avocado – Koriander – Lime

BBQ Glaserad kyckling – Hjärtsallad – Rödlök – Chilikräm

 

ASIATISKA BORDET

Steamed Soft Buns – Fläsksida – Picklad lök – Sriracha – Koriander – Gurka

Summerrolls – Glasnudlar – Sojaemulsion – Inlagda morötter –  Koriander

Sojarimmad lax – Picklad lök – Sojaemulsion – Rostade sesamfrön

Asiatisk sallad – Chilimarinerad Scampi (MSC) – Kimchi – Chipotleemulsion

 

DESSERT

Passionsfruktspannacotta – Marinerad Bär

Bakad chokladtryffel – Nutellakräm – Rostad vit choklad

 

229:- 5 rätter – 49:-/ st – Dessert 29:-/st

CATERINGFÖRFRÅGAN

Brynstålet

Restaurang Break ingår i restauranggruppen Brynstålet som bildades 2017 med ambitionen att erbjuda förstklassiga matupplevelser i omväxlande och särpräglade miljöer. Allt bottnar i ett generöst synsätt, en enkelhet och en sann matglädje.

SKÄRGÅRD

Med sitt oslagbara läge är charmiga Restaurang Knarrholmen en given mötesplats, både för båtburna gäster och de fast bosatta. Njut av ett glas gott vin på takterrassen eller ät en minnesvärd middag. Den moderna miljön med rustika inslag bidrar till en stämning som passar perfekt för alla typer av arrangemang – bröllop, inte minst.

CITY

I anslutning till lummiga Carlandersparken vid entrén till Carlanderska Sjukhuset ligger Restaurang C. Här är det bara att slå sig ner och känna sig som hemma över en fika eller en vällagad måltid. Restaurangen är dessutom en perfekt plats för alla tänkbara event. Sommartid är uteserveringen en självklar plats.

HOS DIG

Företagsevent, födelsedagsfest, bröllop eller grillkväll. Oavsett tillställning erbjuder vi både avhämtning och helhetslösningar där allt ingår. Med utgångspunkt från dina önskemål tar vi fram ett förslag – alltid med ambitionen att överträffa dina förväntningar.